foto1

Werkgroep Stichting De Instap

Voor wie?

Voor alle ex-gedetineerden uit Arnhem en omstreken, die bij hun terugkeer In de maatschappij wel wat steun kunnen gebruiken. Voor hun familieleden, die het misschien net zo moeilijk hebben. De zorg van "De Instap"strekt zich ook uit tot de familie van de mensen die nog gedetineerd zijn.

Wat doen wij?

Elke woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur hebben wij een inloopmiddag in molen 'De Kroon' ( de Klarendalse molen) Klarendalseweg 82 te Arnhem, waar je gewoon even kunt binnenlopen voor een kop koffie of thee, voor zomaar een gesprek, voor misschien een god advies, en, als dat nodig is, pastorale zorg. De molen is bereikbaar onder telefoonnummer 0263512513

Wat willen wij verder nog?

Voor die ex-gedetineerden die het een probleem vinden om weer in de gewone maatschappij te zijn, kunnen wij "een maatje" zoeken, dat een helpende hand kan bieden bij alledaagse dingen, dat raad kan geven bij moeilijkheden die je tegen kunt komen als je het allemaal weer alleen moet doen of dat misschien eens met je mee kan gaan als je bijvoorbeeld bij de gemeente iets moet regelen. Dit maatjesproject hebben we opgezet in samenwerking met de ISNA (interkerkelijke Stichting Nazorg aan ex-gedetineerden).

Hoe kun je meer over ons te weten komen?

Zie de website: www.deinstap.org

Copyright © 2022, RvkArnhem